10 idei pentru Valentine’s Day

Chiar dacă nu ești fan al sărbătorilor importate, o zi în care celebrezi iubirea nu are de ce să îți displacă. Ziua de 14 februarie nu este despre Valentine’s Day, ci despre a-ți petrece câteva momente speciale alături de persoana iubită… Doar voi doi.

Pentru un astfel de Valentine’s Day îți dau câteva idei în continuare. Lucruri pe care ați putea să le faceți doar voi doi, pentru a celebra sentimentele voastre.

Apus împreună

Acordă-ți un moment de răgaz pentru a admira alături de cel iubit culorile fabuloase ale apusului. Este unul dintre cele mai romantice moduri în care îți poți petrece timpul în doi… iar de ceva vreme am observat că apusurile în oraș arată senzațional.

O oră de dans

Dansul apropie și creează o conexiune specială. Poți învăța un dans mai sofisticat sau doar, pur și simplu, te poți relaxa în pași de dans. Arthur Murray propune mai multe tipuri de clase de dans, pentru diferite stiluri, iar primul curs este gratuit.

Cină la lumina lumânărilor

Dacă obișnuiți să ieșiți des, de Valentine’s Day ați putea petrece o seară romantică, acasă. O cină delicioasă la lumina lumânărilor, în compania unui vin bun, se poate dovedi mai plăcută decât o ieșire în oraș într-una dintre cele mai aglomerate zile din an.

Cooking class împreună

Nu degeaba se spune că iubirea trece prin stomac. Un cooking class împreună poate fi o activitate perfectă pentru Valentine’s Day. E distractiv, relaxant și se lasă cu mâncare delicioasă. La Culinaryon au un master class special de Valentine’s Day (și încă mai au locuri disponibile). Iar meniul sună demențial (ravioli cu creveți și crab, rață cu mere și sos de ciocolată, profiterol cu cremă)!

Escapadă romantică

Valentine’s day pică într-o joi… așa că un weekend prelungit nu sună deloc rău. Sau imposibil! La munte, dacă sunteți pasionați de ski, sau poate doar undeva în afara orașului… la un spa! (am 3 propuneri pentru voi: Country Spa, Bali Spa și Sun Garden). Puteți încerca și un last minute pentru un city break. Mai ales că Tarom tocmai a anunțat discount-uri speciale!

Masaj în cuplu

Aș folosi orice pretext pentru a beneficia de un masaj de relaxare! Nu are cum să îți displacă. Scăpați de orice stres, vă relaxați și, cel mai important, sunteți împreună. Foarte multe spa-uri oferă acest tip de experiență în 2, într-un cadru romantic, perfect pentru Valentine’s Day.

Atelier de ciocolată

Ciocolata este sinonimă cu Valentine’s Day. O tabletă de ciocolată exprimă iubire! Îți imaginezi cât de distractiv poate fi un atelier de ciocolată alături de persoana iubită? La Heidi Choco World se organizează astfel de seminarii „delicioase”, doar că va trebui să mai găsiți 2-3 cupluri cu care să împărtășiți această experiență. Nu poate fi atât de dificil, nu-i așa?

Experiență gastronomică excepțională

De Valentine’s Day ar fi momentul perfect pentru o iesire la unul dintre restaurantele de pe „bucket list”… Sunt sigură că ai un loc special – mai scump, mai sofisticat, unde este mai dificil să prinzi loc… – în care îți dorești și propui demult să ajungi. Fă o rezervare și surprindeți iubitul!

Movie night

Aici este vorba de o preferință personală! Ador să merg la cinema… și-mi plac sălile VIP. Imaginează-ți doar: un pahar de șampanie (alături de o pungă de floricele) sorbit încet vizionând o comedie romantică sau orice tip de film preferați voi.

Ceva dulce

Chiar dacă consideri că Valentine’s Day este doar o zi ca oricare alta, spiritul acestei sărbători te poate cuprinde pe neașteptate în mijlocul valurilor de inimioare și povești romantice. Și ai putea profita de ea pentru a pregăti un desert special, pe care să îl savurați în 2. Și să-ți mai spun un secret: caloriile nu contează de Valentine’s Day!

 

CITEȘTE ȘI: 10 comedii romantice de Valentine’s Day

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum slăbești fără a te înfometa până la vară

Următor

5 restaurante din București unde să petreci Valentine's Day