Lifestyle news: Apple Watch in versiunea de lux din aur sau platina cu diamante

La fel ca in cazul telefoanelor mobile, cel mai probabil Apple va stabili un nou trend in materie de ceasuri cu Apple Watch. Si cum trebuie sa existe versiuni si pentru cei care isi permit sa cheltuie ceva mai mult pentru un obiect la moda, Brikk tocmai a lansat o serie de 30 de modele de lux ale ceasului de la Apple.

Versiunea de lux este disponibila in ambele dimensiuni, 38 mm si 42 mm, in aur galben de 24 de carate, aur roz de 19 carate sau din platina 950. Pentru clienti exista trei versiuni diferite: The Standard, The Deluxe si The Omni, diferenta fiind facuta de caratele diamantelor incrustate.

Versiunea Standard are un singur rand de diamante (0.50 carate) si curea din piele, versiunea Deluxe are mai multe siruri de diamante de 2,3 carate si o curea din piele incrustata cu diamante, iar versiunea Omni are diamante de peste 12 carate.

Brikk Apple Watch

Fiecare ceas este facut manual, iar preturile pornesc de la 7.495 de dolari pentru versiunea standard, 11.995 de dolari pentru versiunea Deluxe si 69.995 de dolari pentru versiunea Omni.

Brikk Apple Watch

Daca v-au convins pozele si ati trecut peste impedimentul legat de pret, puteti comanda deja ceasul, in versiunea dorita, pe site-ul celor de la Brikk. Acesta va fi insa livrat abia dupa lansarea oficiala a ceasului Apple din aprilie.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

InstaLife #7

Următor

The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita (filmul de vineri)