/

Saptamana asiatica la Lidl

Saptamana trecuta va lansam invitatia de a anticipa Saptamana Asiatica la Lidl si de a-mi fi alaturi in cadrul unei sesiuni foto inedite.

Dintre cele care au raspuns provocarii mele, Anca a fost castigatoare si alaturi de ea am intrat in pielea unei geishe, experimentand (in cursul unei sesiuni foto distractive si foarte relaxante) stilul de viata al acestora.

O echipa de profesionisti s-a ocupat de transformarea noastra in geisha moderna (machiaj, coafura si vestimentatie) si le multumim pentru rezultate.

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_01

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_02

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_03

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_04

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_05

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_06

Saptamana asiatica_Lidl_geisha_07

 Gheisa, in cultura japoneza, este o femeie eleganta, aranjata conform tiparelor si traditiilor, si educata, desavarsita in arta divertismentului – stie sa cante la mai multe instrumente traditionale, stapaneste arta dansului, e maestra in ceremonia ceaiului, a studiat literatura si muzica. Noi credem ca am redat deci o mica parta din universul unei geishe.

Dar aceasta incursiune in cultura japoneza mi-a deschis apetitul pentru bucataria acestui colt exotic si indepartat de lume, iar Saptamana Asiatica la Lidl pica de minune intre 9 si 15 iunie.

Am parcurs deja de cateva ori catalogul Lidl cu produsele Vitasia, propuse in Saptamana Asiatica, si sincer mi-este foarte greu sa ma decid la un singur meniu. Colectia Vitasia contine o selectie variata si foarte interesanta de produse traditionale asiatice, impartite in patru sectiuni, in functie de tara de origine : China, Japonia, Thailanda si India.

M-am decis pentru un meniu principal japonez, construit, evident, in jurul unui platou cu sushi. Pentru acestea, voi avea nevoie de la Lidl de kitul pentru sushi Vitasia (care contine toate cele necesare plus retete care sa te ghideze), extra orez pentru sushi (mi-am propus sa invit mai multi prieteni pentru a degusta meniul japonez), otet din orez si pasta wasabi.

Saptamana asiatica Lidl

In deschidere le voi servi o misoshiru, adica o supa miso pe care o gasesc de asemenea la Lidl in Saptamana Asiatica, iar la final le voi propune un ceai (am vazut deja un set superb de ceai in stil japonez la doar 29,99 ron in catalogul Lidl) sau un lichior din flori de lotus, iar pentru cei doritori de « senzatii tari » snack-urile din orez cu wasabi.

Pentru cei mai mofturosi (sau cei carora nu le plac sushi) voi achizitiona si cateva specialitati Vitasia din celelalte regiuni : pachetelele de primavara sunt o varianta cred agreata de foarte multi, taietei in stil asiatic sau taietei thai, poate un kit pentru korma indiana (un fel de lipii umplute cu legume si crustacee prajite, asezonate specific)… am de unde alege !

Eu am decis deci ce fac luni, 9 iunie, ca tot este liber – o masa japoneza intre prieteni dupa o incursiune in magazinele Lidl si o aprovizionare cu produse din Saptamana asiatica. Pe voi ce bucatarie v-ar tenta mai tare?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

OPI Neon Collection
Anterior

Neons by OPI

Mare Grecia Corfu
Următor

Apivita Aqua Vita